Colombia Village: 7 en 8 augustus 2021

De 9de editie van Colombia Village, kon met een jaartje pauze, terug doorgaan! De editie was een succes met optredens van allerhande dansgroepen waaronder Tango, Zumba en Salsa. Je kon er ook genieten van de lekkere Zuid-Amerikaanse gastronomie. Het Terkamerenbos van Brussel stond in vuur en vlam.
Op naar onze 10de editie volgend jaar!

sfeerbeelden

Percusounds Festival: 20, 21 en 22 augustus 2021

Dit weekend stond Brussel op zijn kop, onze lidvereniging Batuqueria organiseerde samen met enkele andere organisaties terug het jaarlijkse Percusounds Festival. Percussiegroepen vanuit alle hoeken kwamen samen om de pleinen tot leven te wekken. Van de Beurs naar de grote markt tot het Muntplein, niets bleef gespaard!

( https://fb.watch/8hy9HDMZqB/ )

sfeerbeelden

Ander-beek Festival: 18 en 19 september 2021

Batuqueria en FZO-VL Brussel organiseerde samen met Asi es Colombia en andere organisaties een festival in Anderlecht en Molenbeek om de buurt in de kijker te zetten. De ene dag was er een parade van Molenbeek naar het Crickx Park in Anderlecht, de andere dag van Anderlecht naar Molenwest Square. Vanaf 14u kon je genieten van allerhande optredentjes en genieten van de lekkere Jamaicaanse keuken of Spaanse churros.

sfeerbeelden