Zaterdag 24 september 2016 hebben we onze eerste  Ledendag gehouden in De Centrale te Gent.

Om 14h zijn we van start gegaan. Het ontvangst werd meesterlijk verzorgd door de vrijwilligers van onze lid-vereniging Les Moefs met Marokkaanse muntthee en lekkere hapjes.  Na de  welkomstspeech van onze voorzitter zijn de speeddates doorgegaan. De 168 deelnemers werden mooi verdeeld in vijf groepen. De groepen waren zeer divers en binnen enkele ogenblikken was iedereen met iedereen aan het praten.  Wat net de opzet was uiteraard.

Uiteraard zijn wij op deze dag onze kleinsten niet vergeten. Onze kinderanimatoren hadden de ganse namiddag hun handen vol met de 50 kinderen. Daar werd volop gedanst, geknutseld, gefeest en gegeten.

Na de speeddates, waar de mensen zelfs tijd tekort hadden om kennis te maken met iedereen, is om 17.00h de bingoavond van start gegaan. De vrijwilligers van lidvereniging ADI hadden binnen enkele seconden de zaal in hun handen en de sfeer zat er onmiddellijk in. Niet minder dan 18 verenigingen vielen in de prijzen en iedereen heeft echt genoten van de sfeer en  de ambiance in de zaal.

Na de bingo was iedereen een beetje uitgeput. Dus was het tijd om een beetje uit te rusten en te eten.  De lekkere broodjes waren meer dan welkom.  Zeker na een drukke namiddag met veel plezier en sfeer.

Maar het was nog niet gedaan hoor. Rond 19h was het de beurt aan onze dansgroepen om de zaal  nog eens uit de bol te laten gaan. En of dit gelukt is! De dames van Maya Sapera Dance Company en Afro-Cuba Group hadden niet veel nodig of de zaal was vertrokken. Iedereen was onmiddellijk verkocht aan de exotische muziek uit India en Cuba. Er werd volop gedanst en gefeest.

Rond 21.30h is de dag dan afgerond en kon iedereen uitgeput, maar met een zeer mooie herinnering, richting huiswaarts.

Dit belooft voor onze volgende Ledendag in 2018 te Brussel.

Tot slot dit nog: een wel gemeende dank en een dikke duim  aan iedereen die heeft meegeholpen aan deze dag!!

algemene sfeerbeelden

speeddating

- lokaal 1

- lokaal 2

- lokaal 3

- lokaal 4

- lokaal 5

bingo

kinderanimatie

kraskaart - fotohoek - ideeënmuur - marrokaanse muntthee en hapjes door onze vereniging Les Meufs

optredens door onze verenigingen Maya Sapera DC - Afro Cubanismo Espace Culturel